Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA
Wing Chun - varianta maestrului Randy Williams - www.crcawingchun.ro

Intrebari frecventeIntrebari frecvente   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

stapanim artele martiale???

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA -> Wing Chun
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Nicky

Data inscrierii: 21/Apr/2007

MesajTrimis: Sam Apr 21, 2007 12:25 pm    Titlul subiectului: stapanim artele martiale??? Raspunde cu citat (quote)

Cat timp trebuie sa practicam si sa exersam abilitatile unei AM pentru a face fata intro lupta de strada fie cu un adversar mai puternic sau cu mai multi adversari???
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
crane_and_snake

Data inscrierii: 20/Apr/2007

MesajTrimis: Dum Apr 22, 2007 11:38 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Tacere! O intrebare fara rost!
Sus
Nicky

Data inscrierii: 21/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 8:20 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

iti aduc cel putin 10 oameni la intamplare numa din cartieru meu care nau facut niciodata arte mertiale si la o lupta de strada multi practicanti nar rezista in fata lor nici 1 minut....astept opinia ta
Sus
crane_and_snake

Data inscrierii: 20/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 8:37 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Este perfect adevarat ceea ce zici! Tocmai de aceea intrebarea nu are un suport posibil pentru un raspuns ca lumea. In esenta, parerea mea este urmatoarea. : atunci cand arta martiala trece in planul spiritual, cand frica este anihilata, cand oricum nu mai conteaza victoria sau infrangrea, atunci individul sufera un proces de transformare calitativa care il va face indestructibil iar tocmai asta este esenta Caii.Invatam sa luptam pentru a nu mai fi nevoie de lupta. "cine invinge oamenii este puternic, cine se invinge pe sine este indestructibil-Lao Tse". Asa ca depinde de cat timp este necesar pentru a suferi aceasta Transformare. Pentru ca nu conteaza ca astazi invingi unul sau mai multi,maine vor fi si mai multi.Raspuns la intrebarea ta ,asa cum ai formulat-o, nu cred ca exista!
Sus
Motanul Incaltat

Data inscrierii: 14/Apr/2007

MesajTrimis: Lun Apr 23, 2007 11:07 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nicky, fara suparare, in primul rand trebuie sa ai habar de gramatica. Pe mine ma deranjeaza acest aspect.
Lupta cu mai multi indivizi cred ca va fi intotdeauna ceva ce e bine de evitat. Depinde de multi factori victoria... Daca nu ai de ales... te apuci de lupta. Cati ani ti-ar trebui sa te antrenezi sa faci fata la asa ceva nu poate spune nimeni, dupa cum nimeni nu are nici o garantie reala cum se va incheia. Sunt cateva principii / reguli care trebuie respectate si pe care daca le cunosti si le poti si pune in practica mai poti ameliora ceva din superioritatea numerica a adversarilor dar, oricum, nu mare lucru.
LeeN

Data inscrierii: 16/Apr/2007

MesajTrimis: Mar Apr 24, 2007 5:47 pm    Titlul subiectului: Re: stapanim artele martiale??? Raspunde cu citat (quote)

[quote="Nicky"]Cat timp trebuie sa practicam si sa exersam abilitatile unei AM pentru a face fata intro lupta de strada fie cu un adversar mai puternic sau cu mai multi adversari???[/quote]

Vrei sa invingi unul mai puternic si mai pregatit decat tine? Ba mai mult.... vrei sa invingi 10 ca el deodata? Pistolul e solutia... icon_wink.gif
Motanul Incaltat

Data inscrierii: 14/Apr/2007

MesajTrimis: Joi Aug 30, 2007 9:19 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oricat de bun ai fi nu se stie niciodata... si nu stii exact cat de pregatiti si de motivati sunt cei din fata ta. Dincolo de acest lucru as vrea sa aduc in discutie factorul psihologic. Daca reusesti sa-i controlezi psihic, daca reusesti sa-i faci sa nu aiba incredere in ei, atunci poate fi suficient sa lovesti eficient pe unul din ei si ceilalti sa fuga. Dupa cum se vede ar fi ideal sa imbini doua lucruri: controlul psihologic (impresionarea) + o demonstratie practica si eficienta asupra unuia dintre indivizi, adica una sau doua lovituri care sa-l faca zob. Detaliind un pic, cel pe care il lovesti ar trebui sa fie ori "seful" gastii ori cel mai puternic dintre ei.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA -> Wing Chun Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum