| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Motanul Incaltat
Data inscrierii: 14/Apr/2007 Mesaje: 22 Locatie: Nord Est
|
Trimis: Mar Apr 17, 2007 7:48 pm Titlul subiectului: Lucrul la manechin |
|
|
Cred ca destul de multi practicanti de Wing Chun au reusit in ultimii ani sa-si procure un manechin din lemn. Sunt curios daca toti instructorii considera ca este util in sala un asemenea accesoriu.
Daca am face abstractie de forma la manechin, ce alte exercitii, tehnici, mai lucrati pe acesta!? _________________ Poate intr-o zi imi voi plati toate datoriile... daca voi avea cu ce! |
|
| Sus |
|
 |
crcawingchun Site Admin
Data inscrierii: 04/Mar/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Mie Apr 18, 2007 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
Personal am in sala nu mai putin de 7 manechine. Forma la manechin este un exercitiu de imbinare sa zicem a unor tehnici dar eu pun accent pe lucrul liber la manechin. Lucrul la manechin dezvolta capacitatile fiecarui practicant de a modifica dupa dorinta o inlantuire de tehnici, dezvolta viteza de executie, calirea, sincronizarea (timingul), deplasarea, modificarea distantei de lupta etc. Se pot "inventa" nenumarate exercitii la manechin si dupa parerea mea este cel mai util accesoriu. Chiar daca nu ai ajuns la forma manechinului de lemn, lucrul la el dezvolta exponential tehnica oricarui practicant.
http://www.crcawingchun.ro/
Ultima modificare efectuata de catre crcawingchun la Mie Iun 18, 2008 6:39 am, modificat de 1 data in total |
|
| Sus |
|
 |
Nicky
Data inscrierii: 21/Apr/2007 Mesaje: 7
|
Trimis: Sam Apr 21, 2007 12:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
| "Manekinu' de lemn este lboratorul unde experimentezi tehnicile wing chun"asta`i primu' lucru ce lam invatat de la sifu despre manekinu de lemn...acum 3 ani am inceput sa lucrez la manekin si parerea mea`i ca`i foarte important acest lucru...cursivitatea tehnicilor,calirea bratelor precum si gandirea aplicatilor se dezvolta foarte bine... |
|
| Sus |
|
 |
|