Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA
Wing Chun - varianta maestrului Randy Williams - www.crcawingchun.ro

Intrebari frecventeIntrebari frecvente   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Stagiile de lap sao

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA -> Wing Chun
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
Motanul Incaltat

Data inscrierii: 14/Apr/2007

MesajTrimis: Sam Apr 14, 2007 6:39 pm    Titlul subiectului: Stagiile de lap sao Raspunde cu citat (quote)

As vrea sa va intreb in ce mod lucrati aceste stagii. Le lucrati numai din pozitia scoala sau si din alte pozitii!? Ati incercat sa le folositi in lupta?
voi cate stagii de lap sao cunoasteti!? Sunt curios daca sunt mai multe decat cele pe care le stiu eu.
crcawingchun
Site Admin

Data inscrierii: 04/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Apr 17, 2007 4:38 pm    Titlul subiectului: Stagiile de lap sao Raspunde cu citat (quote)

Ca sa explic putin ce inseamna stagiile de Lop Sau (sau Lap Sao). Acestea sunt un set de tehnici, un ansamblu de atacuri si contraatacuri facute cu partener, intr-o anumita ordine in faza de invatare. In sistemul pe care eu il practic, exista 3 moduri de schimbare si 5 forme de atac. Astea fiind exercitiile de baza. Aceste, sa spunem, 8 tehnici complexe pot fi mixate, pot fi fractionate si pot fi facute cu diferite deplasari, cu lovituri, evitari si blocaje de picior. In modul avansat, aceste exercitii facute liber, dau o tenta de lupta. Sigur, numarul stagiilor nu este atat de important pe cat de important este sa le stapanesti in modul avansat. In principiu se pot forma nenumarate alte tehnici, eu nu m-am ocupat cu inventarea altora. Oricum, acest stagiu de Lap Sau este doar unul din exercitiile care dezvolta abilitatile de luptator (ca fragment de lupta) alaturi de Chee Sau, un brat controleaza doua, atacuri de stopare, ciclu de Pak Sau (San Sau), aplicatii si alte exercitii.

http://www.crcawingchun.ro/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului ACADEMIA DE WING CHUN CLOSE RANGE COMBAT ROMANIA -> Wing Chun Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum